Ovdje možete pronaći odgovore na Često postavljana pitanja

Za svaki sajt napravimo mapu sajta i sve stranice koje napravimo prijavimo na najpoznatije pretraživače (Google, Yahoo, Bing). Da bi se Vaša web stranica pojavila u rezultatima pretraživanja, mora proći određeni kraći ili duži period, ali mi svakoj novoj stranici dajemo “vjetar u leđa” (Google webmasters i sl.), kako bi ubrzali indeksiranje u pretraživačima.
Sve nove stranice se izvjestan period nalaze na “provjeri” kod Google-a tj. u tzv. sandbox-u. Na brže indeksiranje utiče veliki broj faktora (objavljeni sadržaji, linkovi, prvi vizuelni dojam stranice, povjerenje posjetilaca …).
Da, naravno. Preko nas možete registrovati sve vrste domena. Domenu registrujemo na Vaše ime tako da ste Vi isključivi vlasnik i imate punu kontrolu nad vlasništvom domene.
Da, naravno. Preko nas možete registrovati sve vrste domena. Domenu registrujemo na Vaše ime tako da ste Vi isključivi vlasnik i imate punu kontrolu nad vlasništvom domene.
Izradu web stranice plaćate samo jednom. Plaćanjem obaveza izrade web stranice, Vi postaje vlasnik svoje web stranice i s njom možete postupati kako želite, bilo da mi vodimo kompletnu brigu oko stranice ili da želite da to neko drugi radi.
Obaveze na godišnjem nivou su plaćanje hostinga i domene, a iznosi ovise o veličini hostinga i pružaocu same usluge hostinga. Takođe, ukoliko želite, možete zakupiti uslugu održavanja web stranice, ali ona nije obavezna.
VirtualDizajnStudio je registrovano preduzeće.

VirtualDizajnStudio S.D. Zenica

Adresa: Štrosmajerova 125, 72000 Zenica
Mobitel: +387 (0) 67 101 71 40
Telefon: +387 (0) 62 241 016
e-mail: info@VirtualDizajn.com
ID Broj: 4320260010009
Transakcijski račun: 1995-1300-4791-9367
IBAN: BA391995130047919367
SWIFT: ABSBBA22

SPARKASSE BANKA d.d.

Za sve izvršene usluge ispostavljamo fakturu i fiskalni račun.
Svaka web stranica ima svoje specifičnosti, ali možemo garantovati da izrada neće biti duža od 10 radnih dana. Nakon što nam dostavite ulazne materijale (tekstove, logo i sl.) u pravilu stranica bude gotova za 5-7 dana.
Vašim odabirom jednog od ponuđenih paketa ažuriranja, zaštite i ažuriranja, mi smo već angažovani za rad na vašoj web stranici za period od godinu dana. Vi nemate dodatnih troškova, a uvijek imate osobu koja se brine o Vašoj web stranici.
Možete nas smatrati radnim kolegama…
Za provjeru maila možete korisiti WEB MAIL servis Round Cubes ili napraviti postavke mail klijenta na vlastitom računaru. Adresa za provjeru emaila putem WEB MAIL servisa je adresa_stranice/WEBMAIL ili konkretno npr. www.virtualdizajnstudio.ba/webmail
Da, naravno. Ali trebate imati na umu da u datom momentu, ukoliko je vikend, možda nismo u mogućnosti da Vam odmah pružimo neke vrste asistencije.
Ni jedna web stranica nije 100% sigurna i svaku stranicu je moguće oboriti. Mi sa svoje strane ulažemo maksimalne napore da se to ne desi, ali ako se ipak desi, a Vi to primjetite prije nas, odmah nas pozovite!
Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni uslugama osobe ili firme koja Vam administrira i ažurira web stranicu, obratite nam se i mi ćemo, potpuno besplatno, napraviti transfer domene i hostinga na naše servere.
chevron-downquestion-circle