Dizajn i izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica naša je primarna djelatnost i s time je i počela naša priča.

Zahvaljujući internetu i globalizaciji tržišta, web stranice su preuzele ulogu glavnog marketing alata u modernom poslovanju. Danas ako niste prisutni online, to je kao i da ne postojite. Prvi susret sa Vašim poslovanjem, budući kupci i poslovni partneri u 90% slučajeva ostvaruju kroz web stranicu, odnosno putem internet pretraživača. Ukoliko Vas pretraživači ne nađu, neće ni kupci. Dizajn i izrada web stranica tu igraju veoma veliku ulogu.

VirtualDizajnStudio svojim klijentima nudi usluge dizajna i izrade web stranica za različite namjene, od statičnih, prezentacijskih web stranica, preko online prodavnica, do kompleksnih web portala, a sve to po veoma povoljnim cijenama.

Ukoliko s nama dogovorite dizajn i izradu web stranice, neke prateće usluge dobijate uz popust do 50%, a neke i potpuno besplatno.
dizajn i izrada web stranica
Obzirom da izrađujemo stranice na CMS (Content Menagement System) platformi, sve naše stranice imaju mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem. To praktično znači da nemate potrebe plaćati unos sadržaja svaki put kada želite nešto promijeniti ili dodati na Vašu web stranicu, bez obzira koliko sitna ili krupna izmjena bila. U okviru cijene dizajna i izrade web stranica, kod nas dobijate i obuku za upravljanje stranicom, kao i pisano uputstvo.

Dizajn i izrada web stranice treba da bude ugodno iskustvo, a nikako nešto što stvara dodatni pritisak i stres. Mi svojim klijentima nudimo punu uslugu, uz maksimalni uticaj na konačni izgled i funkcionalnosti web stranice. Mi ćemo Vam napraviti i isporučiti upravo ono što trebate i želite.

U protivnom niste dužni platiti.

Takođe nudimo i mogućnost odabira gotovih predložaka web stranica koji se prilagođavaju Vašim potrebama, u smislu izmjene tekstova, boja i fotografija, što izradu web stranice čini znatno bržom i jeftinijom. Ukoliko Vam je brzina bitna, a da je pri tome zadovoljen i aspekt kvaliteta, ovo je idealno rješenje za Vas.

Samo najbolje je dovoljno dobro za naše klijente.
Zatraži ponudu